martes, 31 de enero de 2017

Sant Valentí a l'IES Bovalar



Encetem l'any amb molta il·lusió i molt d'amor al nostre centre. Hem participat conjuntament els futurs jardiners de la Formació Professional Bàsica de l'institut, l'alumnat de 4º d'ESO i nosaltres, Unitat de Comunicació i Llenguatge en la realització d'un mercat per al dia 14 de febrer. 
Nosaltres, com ja va sent de costum al centre, col·laborem fent els cartells anunciant a tot l'alumnat que eixe dimarts de febrer, a l'hora del pati es muntarà una tendeta al “hall” de la sala de professorat per vendre roses, bijuteria, centres florals i que el preu d'aquests oscil·larà entre 2 i 5 euros.
Per tant, hem sigut els encarregats de dissenyar els cartells publicitaris d'aquest event, realitzar-los i de repartir-los per tot el centre pensant en els llocs estratègics d'aquest on ho puga vore tot l'alumnat.
També hem realitzat uns cors amb missatges d'amor que acompanyaran les roses.
Aquesta tasca ens ha ajudat a entendre que l'amor és un sentiment que mou el Món i que no únicament es la representació del sentiments entre parelles. Hem traballat diverses frases i la que més ens ha agradat ha sigut una de Paulo Cohelo que diu: “El amor crea puentes en lugares que parecen imposibles de cruzar” i “El amor no necesita ser entendido. Sólo necesita ser demostrado”. Tot i que no tingues parella, es pot estar enamorat de moltes altres coses i no únicament d'una persona, hem après que hi ha moltes formes d'amar i diferents tipus d'amor. També es pot estar enamorat dels animals, dels paissatges, de la natura, de la familia, dels amics...
La nostra tasca, tal i com es veu a les fotos ha estat com sempre, entre tots. Per a la realització del cartell, alguns hem dibuixat i retallat lletres, altres han dibuixat, altres van repassar i retallar cors i altres van pegar tot a la cartulina. Una volta acabat el cartell, vàrem fer copies a la reprografia de l'institut en DIN-A 4 per penjar-les a l'institut. Vàrem buscar a Rosa, una de les professores de FPB per a que ens donara les dades exactes del mercat per anotar-les als cartells. I així vàrem finalitzar aquesta tasca.
Quan el cartell va estar acabat, ens vam posar a treballar amb els cors que ens van demanar per a acompanyar les roses. Vam utilitzar una plantilla amb la que sobre una cartulina roja marcàvem el cor, altres retallaven, altres escrivien una frase d'amor en aquest i finalment altres pegaven amb cola el cor a un pal que serà el que s'engaxarà a la rosa. A la foto es pot vore com ens han quedat de bonics.

ALUMNAT AULA CiL
Visit My Photos - 10 Pics

Sant Valentí

No hay comentarios: